THERAPIE

Nederlands/ Turks/ Engels

Je hoeft geen doorverwijzing of concrete hulpvraag te hebben bij een intakegesprek. Samen proberen we, op jouw tempo, meer helderheid te krijgen en onder woorden te brengen wat je nog niet helemaal kan duiden. In een sfeer van vertrouwen luister ik naar je verhaal en staan we samen stil bij de klachten die je op dit moment ondervindt, zoals bijvoorbeeld:

Stress

Trauma

Moeite met het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen, bijvoorbeeld verlies van werk, echtscheiding

Burn-out

Klachten zoals angsten, schuldgevoelens

Lichamelijke klachten waarvoor geen duidelijke medische verklaring is gevonden

Sociale – en identiteitsproblemen

Hechtingsproblemen

Depressieve stemmingen, somberheid en lusteloosheid;

Zingevingsproblemen

Verder werk ik met mensen die gevlucht zijn

Maar ik begeleid ook heel graag de groeiprocessen die mensen meemaken, en focus graag op de positieve kanten, zoals jouw sterke punten, jouw talenten.

Ik ben opgeleid als integratief psychotherapeute (AIHP – Europees erkende opleiding). Ik maak een integratie van verschillende psychologische stromingen en kies daaruit de technieken die het best bij jouw verhaal, bij jouw noden passen: cliëntgerichte therapie, experiëntiële therapie, cognitieve gedragstherapie, contextuele therapie, creatieve therapie, relaxatietherapie en vele andere. Verder blijf ik me uiteraard bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de therapeutische begeleiding.


www.vindeentherapeut.be