THERAPIE

Nederlands/ Engels/ Turks

Je hoeft geen doorverwijzing of concrete hulpvraag te hebben bij een intakegesprek. Samen proberen we, op jouw tempo, meer helderheid te krijgen en onder woorden te brengen wat je nog niet helemaal kan duiden.

Ik ben opgeleid als integratief psychotherapeute (AIHP – Europees erkende opleiding). Ik maak een integratie van verschillende psychologische stromingen en kies daaruit de technieken die het best bij jouw verhaal, bij jouw noden passen: cliëntgerichte therapie, experiëntiële therapie, cognitieve gedragstherapie, contextuele therapie, creatieve therapie, relaxatietherapie en vele andere.

EMDR therapie is een mogelijkheid, indien de situatie het toelaat.

En verder blijf ik me uiteraard bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de therapeutische begeleiding.

In een sfeer van vertrouwen luister ik naar je verhaal en staan we samen stil bij de klachten die je op dit moment ondervindt, zoals bijvoorbeeld:

Stress

Trauma

Moeite met het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen, bijvoorbeeld verlies van werk, echtscheiding

Hoog-sensitiviteit

Burn-out

Klachten zoals angsten, schuldgevoelens

Lichamelijke klachten waarvoor geen duidelijke medische verklaring is gevonden

Problemen op het werk

Relatieproblemen

Sociale – en identiteitsproblemen

Hechtingsproblemen

Depressieve stemmingen, somberheid en lusteloosheid

Zingevingsproblemen

Maar ik begeleid ook heel graag de groeiprocessen die mensen meemaken, en focus graag op de positieve kanten, zoals jouw sterke punten, jouw talenten.

Een methode waar ik ook erg dankbaar gebruik van maak is LTC of Live the Connection: https://www.livetheconnection.com/nl

Een zeer efficiënte methode om jezelf te ontstressen.


www.vindeentherapeut.be